Onze Diensten

Inter Security is de aangewezen partij voor uiteenlopende werkzaamheden in beveiliging en bewaking van evenementen, gelegenheden, instellingen en winkels door héél Nederland. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor overige diensten zoals brandwacht, transport- en receptiediensten. Meer leest u hierover in onderstaande overzicht.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Objectbewaking

Buiten dat wij een oogje in het zeil houden, zijn wij pro-actief in het bewaken van uw locatie, of het nu een huis, een kantoorpand of een fabriek is. Deze werkzaamheden kunnen van een korte duur zijn, maar ook een langere aaneengesloten of onderbroken periode behoort tot de mogelijkheden.


Winkelsurveillance

Uw klanten moeten veilig kunnen winkelen, u moet veilig kunnen verkopen, en er mag niets gestolen worden. Inter Security zorgt hier voor met een gepaste houding en een verzorgd overkomen. De aanwezigheid van onze winkelbeveiligers heeft niet alleen een preventieve werking, maar er kan in sommige situaties ook daadkrachtig optreden nodig zijn.


Zorgbeveiliging

Ook instellingen en organisaties in de zorgsector voorzien wij van beveiliging om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te garanderen. Dit vereist een grondige en zorgvuldige aanpak waarin rekening gehouden dient te worden met wisselende situaties en een hoog verloop van patiënten en bezoekers.


Bouwplaatsbewaking

Wanneer uw bouwterrein onbewaakt is, neemt dit grote risico’s met zich mee. Denk aan dure machines die vernield of gestolen kunnen worden, maar ook aan bouwwerken waar u ongenode gasten weg wilt houden ter voorkoming van onveilige situaties. Hiervoor staan wij dag en nacht voor u klaar.


Evenementen en horeca

Om een evenement ordelijk en veilig te laten verlopen, is beveiliging een absolute vereiste. Hierdoor kunnen storingsfactoren tijdens een feest, festival of regulier horecabezoek snel en doeltreffend door onze beveiligers worden aangepakt.


Brandwacht

Voor uiteenlopende locaties fungeert Inter Security ook als brandwacht. Tevens kunnen wij brandrondes doen. Afhankelijk van uw wensen en die van uw verzekeraar, verzorgen wij dit graag op passende wijze voor u.


Receptiediensten

Heeft u een representatieve receptie-medewerker nodig die ook beveiligingswerkzaamheden kan uitvoeren? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast reguliere receptiediensten kunnen wij u ook voorzien van een nachtportier en/of hotelbewaking.


Transportdiensten

Als u een product of zelfs een waardevol item veilig getransporteerd wilt hebben, kunnen wij in overleg en passend op de situatie beveiligd transport, een koeriersdienst of sneltransport aanbieden. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.